Sunday 6 October 2013

Style 2013 - Film noir

Pedesete su se u muškoj modi vratile na velika vrata, sa pucanjem, pevanjem i vatrometom, što je odlično, vreme je za malo uglađene muževnosti.
Što se ženske mode tiče, inspiracija je pojednako dobra, uzak struk, figura peščanog sata, vanvremenska elegancija, pogodili ste, film noir.
Zapravo, ovaj izgled je jednostavan za postići i pristojan za poslovno okruženje a uz odgovarajući asesoar može biti fenomenalan za večernji izlazak ili poslovnu večeru.
Bitno je da je struk stegnut, da se postigne figura poput peščanog sata i da je sve prilično svedeno i elegantno. Sa druge strane, pošto je ovaj trend sveden može se lako kombinovati sa ostalim trendovima ove sezone.  Lepo izgleda sa punk detaljima, metalnim nakitom, krznima u boji, kožnim torbama....
Dobra ideja je investirati u dobre komade u neutralnim bojama jer će se ovaj trend verovatno zadržati u nekoliko narednih sezona.
Lepo, ženstveno, uredno, lako se kombinuje i što je najbolje pristaje uz svaku građu. Devojke sa viškom kilograma mogu savršeno izgledati a devojke sa manjkom kilograma mogu napraviti tu savršenu figuru za kojom se muškarci okreću.
Moj savet je, prigrlite ovaj trend oberučke, ne može da ne izgleda dobro na bilo kome i zadržaće se barem nekoliko sezona.







No comments:

Post a Comment