Sunday 27 October 2013

Nails trend - short 'n' sweet

Hajde da razgovaramo o tome kako jedan trend nastaje i prestaje. Trend se prvo pojavi u uličnoj modi zatim taj trend postane dovoljno vidljiv i pojavi se u stilizovanoj varijanti na modnim pistama pa onda postaje sve ekstremniji i ekstremniji sve dok ne postane apsolutno kretenski i nenormalan i onda naglo nestane i pojavi se njegova suprotnost koja zadrži deo tog trenda, najčešće u boji, pa onda taj trend ide u svoju krajnost i tako u krug.
Tako se desilo sa noktima u poslednjih nekoliko godina od sasvim pristojnog francuskog manikira preko crtanja na istom pa na kraju se na nokte kačilo sve i svašta od alkica do plišanih meda. Onda su se pojavili stileto nokti, koji su se od sasvim pristojnog trenda koji izgleda sasvim dobro:
Pretvorio u apsolutni horor šiljaka na prstima i festival kiča i užasa kao što je ovo:



Tako je i sada sa modom kratkih noktiju, ako želite apsolutno moderan look vreme je da isečete svoje nokte i ofarbate ih u neku tamnu nijansu i eventualno dodati par stadova čisto reda radi. Ovaj trend se tek pojavio, nije još trash i ne furaju ga sve prodavačice na pijaci da ne napominjem da je beskrajno praktičnije  od dugačkih kandži. Pokušajte da odradite ovaj manikir, izgledaće moderno i uredno ako vam se ne sviđa uvek nokte možete nokte ponovo pustiti ili ih nadograditi ako vam se ne svidi.


Videćemo samo u koji ekstrem će ovaj trend da ode...

No comments:

Post a Comment