Monday 27 October 2014

Deset razloga da volite jesen

  1) Čizme na štiklu
Izgledaju apsolutno divno, poprave sve kombinacije i zaštitiće vas od kiše. Leti je za njih prevruće, zimi suviše zaleđeno, u proleće jedva čekamo da obujemo neku laganiju odeću a jesen je jednostavno savršena za čizme na štiklu.

  2) Kombinacije apsolutno svega
Ovo je THE period godine za lude kombinacije, uživajte. Možete nositi sve od kratke bunde do letnje haljine i to sve odjednom. Meni omiljena kombinacija za jesen je : lepršava letnja haljina, hulahopke, čizme, krupno pleteni ogromni džemper, šarena marama za oko vrata, kaputić i naočare za sunce.

  3) Nema feniranja i nameštanja kose
Vetar i kiša će i ovako da vam rasture frizuru tako da nema svrhe smarati se sa peglanjem, feniranjem, figarom....  Pustite vašu kosu da malo odmori i samo je pokupite u kućnu pundju ili je pustite da talasasto leti na sve strane, koga briga, jesen je  :)

  4) Hrana
Najbolja hrana, još ima super voća i povrća a već je stiglo suvo meso i zimnica... Slobodno klopajte, par kila viška se neće videti ispod zimske odeće a uživanje u ajvaru i slaninici je definitivno vredno vežbanja u februaru.

  5) Najzabavniji praznik i sezona maskenbala
Oooo, da! Dolazi Noć veštica, najzabavniji praznik! Spremanje maski, super žurke po gradu i karnevalska atmosfera. Počinje sezona maskenbala, od Oktobra do Januara, spremite se!

  6) Sezona klubova
Vreme je za svirke, đuskanje i druženje bez gacanja po festivalima do kojih se putuje satima.
Odlična zabava u sopstvenom gradu  :)  Da i ne spominjem svirke klubskih bendova i sezonu jazz, blues i rock svirki.

  7) Kuvano vino
Odlično za grejanje, ukusno za ušljemavanje i dolazi sa dva podjednako ukusna drugara  : kuvana rakija i čaj sa rumom  :)

  8) Više vremena kod kuće
Sa voljenima, sa ljubimcima, praveći kolače, baveći se hobijima...
 
  9) Ljubimci žele da nam se privale u krevet
Konačno nije toliko toplo i naše mace i kuce rado dođu da se greju i  spavaju sa nama, čista ljubav  :)

  10) Konačno oslobođenje od letnjih hitova
Svima su se smučili, konačno ih više nećemo čuti :) Naravno do sledećeg leta i novih veselih, ljigavih pop gluposti od kojih ni frižider nismo mogli da otvorimo a da nam ne iskoče  ...

Uživajte u jeseni  :)

No comments:

Post a Comment